Sta je op het punt om te bouwen of renoveren? Dan moet je van 18 tot en met 26 februari op Batibouw zijn, zowat de grootste bouwbeurs in Europa.  Ook Krëfel Keukens tekent present en op die stand kan je een paar absolute must-haves spotten.

De internationale beurs van de bouw, renovatie en inrichting. Dat is Batibouw! Op stand 509 in Paleis 11 vind je Krëfel Keukens. Dit zijn de zaken die je daar het meest zullen bij blijven:

AEG Combohob

De nieuwe Combohob van AEG is een unieke kookplaat. Boven deze inductiekookplaat moet je geen conventionele dampkap hangen.  Die is immers al in het toestel geïntegreerd. Door die combinatie is het mogelijk om de kookplaat op elke plaats in de keuken te plaatsen.

Candy – Watching, Touching, Cooking

De Italiaanse fabrikant Candy brengt ‘touch control’ naar een hoger niveau met WTC – Watching, Touching, Cooking.  Dat systeem rust je ovendeur uit met een ‘Total Control System’ in de vorm van een full touch 19” scherm. Door middel van een gebruiksvriendelijke interface kan de gebruiker kiezen tussen handmatig koken, voorgestelde kookwijzes of persoonlijke programma’s.  Een geïntegreerde camera en zijdelingse LED-verlichting in de binnendeur van de oven zorgen tot slot voor een optimaal zicht op het interieur van de ovenruimte.

Samsung Family Hub

De Samsung Family Hub heeft zijn weg naar de Europese markt al langer gevonden maar de Zuid-Koreanen blijven het verder updaten. Deze koelkast heeft drie camera’s aan de binnenkant, zodat je altijd kan zien wat je in huis hebt. Ook handig is de mogelijkheid om voor die producten houdbaarheidsdata in te voeren, waarna de koelkast de dagen aftelt. Via het scherm kan je verder tv-programma’s uitzenden, muziek afspelen, boodschappenlijstjes maken en nog veel meer. Je kan ook alles syncen met je smartphone.

Krëfel Keukens

Bezwijken je keukenlades soms onder de druk? Bij Krëfel Keukens garanderen ze tot 80 kg belasting en dat mag je best letterlijk nemen. Dat bewijst de hands-on-mentaliteit van de medewerkers op de stand.

Verder valt het op dat beton de nieuwe trend is. In combinatie met een Dekton werkblad creëer je een robuuste uitstraling die daarenboven hitte- en kras bestendig is.

Ontdek het allemaal zelf op Batibouw van 18 tot en met 26 februari in Brussels Expo.