32P_Encart Krefel_Knack_NL_A.inddDe nieuwe koelkast-diepvriescombinaties van Bosch (KGV36VD30S/ KGV36VH30S), beschikbaar in espressobruin en limoengroen, blinken uit met hun elegant design. Bovendien beschikken de toestellen over de beste technologie van Bosch: elektronische temperatuurregeling, LowFrost, CrisperBox, LED-verlichting, EasyAccess-leggers, enzovoort. Meer nog, de toestellen behoren tot de energieefficiëntieklasse A++.

Kenmerken:

LowFrost-technologie: opmerkelijk minder en gemakkelijker ontdooien. LowFrost bespaart u heel
wat werk door ijsvorming aanzienlijk te verminderen. Zo moet de LowFrost koelkast-diepvriezer veel minder vaak ontdooid worden en blijft het energieverbruik constant.

CrisperBox: groenten en fruit – zo goed als oogstvers. DeCrisperBox biedt niet alleen een zee van ruimte voor uw groeten en fruit, maar houdt deze ook langer vers. Dit is te danken aan de optimale vochtigheidsgraad in deze lade, die d.m.v. een schuifregelaar kan worden ingsteld.

EasyAccess shelves: handig en comfortabel. De nieuwe koel- en diepvriescombinaties blinken uit in functionaliteit, flexibiliteit en comfort. Dit is ook het geval voor de onbreekbare en kaderloze glazen legplateaus: dankzij het lichtlopende uittrekmechanisme zijn ze bijzonder makkelijk in en uit te laden. Tezelfdertijd zorgen ze ervoor dat u steeds het overzicht over uw voedingsmiddelen bewaart – ook over wat helemaal achteraan staat – zodat u niets uit het oog verliest.

Krëfel Codes: 720509, 720526