Een smartphone die 100 foto’s in 4 seconden neemt? De Samsung Galaxy S4 kan dat, en nog veel meer. Ontdek hier zijn troeven.

KRE_blog_Samsung S4_v1

Maak Drama Shots
Nooit was foto’s maken zo cool! De S4 heeft namelijk een Dual Camera: met 2 megapixels aan de voorzijde – voor snelle snapshots van jezelf – en 13 megapixels aan de achterzijde. Met zijn Drama Shot maak je 100 foto’s in 4 seconden, die je in één klik versneld kan afspelen. Met zijn Sound Shot maak je een foto met geluid, zodat je je meteen herinnert welke groep op het festival aan het spelen was.

Lichtgewicht in je zak
De Samsung Galaxy S4 is handig en compact. Hij is nauwelijks 7,9 millimeter dik en weegt amper 130 gram. Het toestel ziet er trendy uit met zijn ruim afgeronde hoeken. Deze Samsung is beschikbaar in twee stijlvolle kleuren: zwart en wit. En bestaat ook in een nog lichtere mini-versie.

Kies uit 9 sensoren
Samsung heeft maar liefst negen sensoren toegevoegd aan de Galaxy S4. Er is bijvoorbeeld een temperatuursensor die via de S-Health applicatie de ideale omstandigheden aangeeft. Een barometer meet de luchtdruk. Ook een accelerometer, RGB-sensor, bewegingssensor, afstandssensor, gezichtsherkenning en geomagnetische sensor voor GPS-bepaling zitten erin.

Snelle supersoftware
De grootste innovaties van de Galaxy S4 zitten in de software. Samsung heeft opnieuw heel wat functionaliteiten toegevoegd, waardoor deze smartphone nog gebruiksvriendelijker is geworden dan zijn voorganger. Hij werkt lekker snel dankzij 2GB aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 16GB, die je nog kan uitbreiden via micro-SD.

Futuristische functies
Functies die al in de Galaxy S III zaten, zoals het detecteren of de gebruiker naar het scherm kijkt en dan niet in stand-by gaat, zijn uitgebreid. Een video gaat vanzelf op pauze als je niet meer naar het scherm kijkt. Daarnaast kan je ook handgebaren boven de smartphone maken om bijvoorbeeld door de fotogalerij te bladeren: futuristisch!