20 beste apps_small

Jouw Android tablet of smartphone stelt niets voor zonder enkele leuke apps. Er bestaan apps om te lezen, schrijven, gamen en met je vrienden in contact te blijven.

Wij hebben speciaal voor jou een top 20 gemaakt van de beste gratis Android apps!

 

Gmail
Met Gmail kan je de mails van je Gmail-account makkelijk raadplegen en beheren op je smartphone.

Maps
Google Maps helpt je op een makkelijke manier te navigeren, waar en wanneer je maar wilt.

Flipboard
Flipboard is een online magazine dat al het nieuws vanuit je social media accounts en het nieuws in de wereld op een handige manier verzamelt. Je kan ook artikels die je interesseren bewaren en verzamelen in je eigen magazines.

Chrome
Met Chrome kan je op handige wijze vanop je smartphone navigeren op internet.

Drive
Google Drive helpt je om al je bestanden op 1 plaats op te slaan zodat je ze altijd en overal kan delen. Ook wanneer je onderweg enkele notities wilt nemen, zal Drive deze op veilige manier voor jou bewaren.

Dropbox
Met Dropbox kan je al je bestanden online opslaan. Je hebt dus altijd en overal toegang tot je bestanden.

ES File Explorer
ES File Explorer omvat verschillende apps. Deze bestandsverkenner, applicatiebeheerder en taakbeheerder laat je toe om je smartphone te verkennen en is compatibel met Drive, Dropbox,…

Evernote
Met Evernote kan je vele kanten uit. Je kan verlanglijstjes maken, recepten bewaren, nota’s bewaren, je dag plannen en nog veel meer.

Instagram
Met deze app kan je leuke foto’s maken met speciale filtereffecten en deze delen met je Instagram-vrienden. Je kan deze ook delen op Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr en Foursquare.

Pandora
Pandora is een betere internet radio dan Spotify. Deze gepersonaliseerde radio speelt enkel muziek die je graag hoort.

Pinterest
Met Pinterest kan je inspiratie opdoen en dit met je vrienden delen. Pinterest is een leuke app om toffe dingen te verzamelen, projecten te organiseren,…

Skype
Met Skype kan je gratis bellen en chatten met je vrienden over de hele wereld.!

Candy Crush Saga
Dit spel met meer dan 100 levels is een waar puzzelavontuur en enorm populair.

Temple Run 2
Deze sequel op de game ‘Temple Run’ is enorm populair. Uren spelplezier gegarandeerd met deze app!

Fancy
Weet je ook niet welk cadeautje je deze keer weer moet kopen? Met Fancy kan dit geen probleem meer zijn!

Series Guide Show Manager
Kijk jij ook graag naar tv-shows maar vergeet je telkens waar je gebleven bent? Met deze applicatie kan je makkelijk bijhouden welke shows of afleveringen er op komst zijn en welke je al gezien hebt.

Carbon for Twitter
Carbon verzamelt al je Twitter nieuws op 1 pagina. Superhandig!

Goodreads
Als je graag leest, moet je deze app zeker downloaden. Goodreads is wereldwijd het grootste sociale netwerk voor lezers. Je kan duizenden boekbesprekingen lezen, lijstjes met boeken bijhouden die je al hebt gelezen, een lijstje bijhouden met boeken die je nog moet lezen,…

Pixel Dungeon
Pixel Dungeon is een tradiotioneel spel met een eenvoudige interface. Verken de dieptes van Pixel Dungeon, verzamel nuttige items, vecht tegen monsters,… Spelplezier gegarandeerd!

Pocket
Geen tijd om een bepaald artikel meteen te lezen? Met Pocket bewaar je het artikel op een handige manier zodat je het kan lezen van zodra je wel even de tijd vindt.