Het is nog even wachten (december 2015) alvorens de nieuwe SONOS PLAY:5 beschikbaar is, maar we kunnen jullie al meegeven dat de vernieuwde smart speaker je zal wegblazen … en je mag dit letterlijk opnemen. Zeker is, dat je met de PLAY:5 één wordt met je favoriete muziek. Wat er zo vernieuwend is? Wel, we hebben het allemaal op een rijtje gezet … .

De nieuwe PLAY:5 is een krachtige Smart speaker met glashelder, perfect geluid. Je hoort én voelt alle emotie en energie die de artiest in de opname heeft gestoken. Daardoor ervaar je jouw favoriete muziek nog intenser. Elk detail van PLAY:5 is bedoeld om je, dag in dag uit, te laten genieten van de puurste weergave van je favoriete streaming muziek.

Copy of Encore_Black_313_RGBHet toestel beschikt over zes gesynchroniseerde drivers en de innovatieve Trueplay-tuning, die zich aanpast aan de kamer en jouw favoriete muziek precies en glashelder weergeeft. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies, zonder enige vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet … HEEL erg hard.

Trueplay zorgt ervoor dat de muziek die je thuis hoort, net zo klinkt als het origineel. Met Trueplay wordt het luisteren naar je favoriete tracks een ware sensatie. Opeens hoor je allerlei nieuwe details. De sound van nieuwe én oude nummers is dynamischer en levendiger. Trueplay gebruikt de microfoon van je iPhone of iPad om de akoestiek van je kamer vast te stellen. De speaker wordt zo getuned dat je muziek glashelder klinkt, waar je de speaker ook neerzet.

Specificaties
1.   Hardware en software op maat, ontworpen door Sonos voor een geluid dat op elk volume glashelder klinkt.
2.   3 tweeters en 3 midwoofers met een groot bereik, elk met een eigen versterker, zijn door Sonos ontworpen en perfect afgestemd op de speakers en akoestische architectuur.
3.   Maak van twee PLAY:5’s een linker- en een rechterkanaal speaker voor een breder, intenser en dieper geluid.
4.   Koppel twee PLAY:5’s aan de PLAYBAR en SUB voor een fantastische surround sound-ervaring.
5.   De touch-interface van de PLAY:5 is een eenvoudige en handige manier om je muziek rechtstreeks vanaf de speaker te bedienen. Verhoog/verlaag het volume door het aan te raken en te swipen voor de volgende/vorige track.
6.   Door de rubberen pootjes plaats je de PLAY:5 op elke willekeurige ondergrond. Je hoeft niet bang te zijn voor krassen of beschadigingen.
7.   Bestand tegen vocht, ontworpen voor gebruik in vochtige omstandigheden zoals in een badkamer met een stomende douche. (De PLAY:5 is niet waterproof of waterafstotend.)
8.   Audio-ingang van 3,5 mm met automatische detectie.