741145 - 04Met de revolutionaire Curved UHD TV van Samsung kijkt u niet meer naar de actie, maar zit u er midden in! Dat heeft u in de eerste plaats te danken aan de UHD-technologie, die het beeld een resolutie van 3840×2160 pixels geeft, of vier keer gedetailleerder dan die van Full HD. Uiteraard is er ook het unieke gebogen design, voor een optimale kijkafstand overal in uw woonkamer. U ziet perfect alle details, vanuit alle hoeken. En wat te denken van de Auto Depth Enhancer? Die functie zorgt voor nog meer diepte in de details en bewegingen door automatisch het contrast in de verschillende zones van het beeld aan te passen. Voor een adembenemend realistische tv-ervaring!

Kleuren zien er op de Curved UHD TV spectaculair uit en de achtergrondverlichting van het beeld wordt permanent gecontroleerd, voor een optimale helderheid en hoogst contrast (UHD Dimming). Omdat nog niet alle films en series in UHD te bekijken zijn, zorgt de UHD Upscaling functie voor een conversie van Full HD, HD of lagere resolutie naar een beeldkwaliteit die UHD benadert. Een andere nieuwigheid is de ingebouwde webcam: om met uw vrienden te skypen, of uw tv te bedienen met een simpel gebaar. Gebruikt u de webcam niet, dan verdwijnt hij netjes in het kader van uw toestel, zodat er niets verloren gaat van zijn esthetische design.

Het Multi-Link Screen biedt een hele waaier aan nieuwe mogelijkheden voor uw home entertainment. Zo kan u naar uw favoriete programma kijken en tegelijk op een ander scherm de tv-gids raadplegen. Op de twee andere schermen kan u bijvoorbeeld YouTube-filmpjes bekijken en uw volgende programma opzoeken. De Curved UHD TV is klaar voor de toekomst. Dankzij de UHD Smart Evolution kit is uw tv altijd voorzien van de allernieuwste technologieën, zonder dat u daarvoor een nieuw toestel moet kopen. De kit is compatibel met alle huidige UHD-bronnen en kan worden geüpdatet voor toekomstige UHD-standaarden.