Nog prangender dan de vraag ‘Wat doe ik met oudjaar?’ is voor veel vrouwen de vraag ‘Wat doe ik met oudjaar met mijn haar?’ Lynn experimenteerde met de nieuwe CI6219 krultang van Remington!

Wat vooraf gaat…
De gebruiksaanwijzing raadt aan om het haar vooraf te wassen, te drogen en uit te kammen. Lijkt me logisch. Daarna moet je het in laagjes verdelen. Je kan dan meteen aan de slag, beginnend met de onderste laag.

Verdraaid simpel
Het verwarmingselement van deze krultang heeft een spiraalvorm met een klem onderaan bij het handvat. Je zet een uiteinde van een haarlok vast in de klem (op ongeveer 2 centimeter) en de rest van de streng draait als vanzelf in de spiraalvorm. Zelfs zonder spiegel lukt het voortreffelijk!

Let’s go Sissi!
Ik houd mijn lokken telkens minstens een halve minuut rond de tang. Als je makkelijk te modelleren haar hebt, of een iets natuurlijkere krul verkiest, dan volstaan 10 seconden per lok. Een klein halfuurtje later sla ik met gemak Sissi van Beieren uit haar rol als hertogin. Geen twijfel mogelijk, met deze volumineuze, stijlvolle krollenkop steel ik beslist de show!