Een ware revolutie in de wereld van de wasmachines: zo mag je de Haier Duo wel noemen. Deze unieke machine is immers de allereerste met een dubbele trommel. Op die manier wil de Chinese fabrikant het wassen voortaan makkelijker en minder tijdrovend maken.

Haier richt zich met dit nieuwe toestel in  de eerste plaats op grotere gezinnen, omdat zij vaak onverwacht extra wascapaciteit nodig hebben. Dankzij zijn 4kg en 8kg trommel capaciteit, is de Haier Duo perfect om zowel de huidige als onverwachte was aan te pakken, of om tegelijkertijd verschillende stoffen te wassen gaande van linnen over wol tot katoen.

Maar zo’n extra trommel, dat moet toch heel wat meer verbruiken? Niets is minder waar want dankzij zijn exclusieve SMART DRIVE MOTOR® technologie, verbruikt de Haier Duo 30% minder energie dan een A+++ wasmachine. Dat maakt het toestel tot de zuinigste in zjin soort.

Picture Haier Duo top view
Daarnaast is de Haier Duo erg eenvoudig in gebruik dankzij het 7″ aan
raakscherm waarbij je uit 18 ( beneden trommel) en 12 (bovenste trommel) programma’s kunt kiezen. Door middel van zijn digitaal bedieningssysteem en een internetverbinding kan het apparaat zelfs op afstand worden ingesteld.

Beide SD Motors zijn gebouwd om te blijven
draaien en komen met een 12 jaar garantie. De ronde motor heeft geen riem en is hierdoor direct verbonden met de trommel om een ononderbroken wasbeurt te verzekeren. Met een geluidsniveau van 50 decibel voor de bovenste trommel en 70 decibel voor de beneden trommel, zijn de Haier Duo wasbeurten bovendien erg stil.

Enige nadeel? Twee wassen tegelijk draaien is erg handig, maar met  128 cm is de Haier Duo heel wat hoger dan gebruikelijk.  En als die twee wasbeurten klaar zijn, heb je natuurlijk dubbel zoveel was te drogen…

De Haier Duo kan je nu bestellen bij Krëfel via deze link!