De nieuwe man: realiteit of een revolutionair ideaalbeeld dat de carrièrevrouw erop na houdt? Ontdek hier onze 4 tips om jouw superman aan het werk te zetten.

TIP 1200x00_Picture-327
Wil je dat hij de stofzuiger of dweil ter hand neemt? Verstuif dan subtiel wat citrusgeuren in huis, zo gaat hij onbewust aan schoonmaakproducten denken. Een Nederlands onderzoek nam de proef op de som: studenten die de verkwikkende geur van citrus opsnoven, ruimden de kruimels van de voorgeschotelde koekjes sneller op.

TIP 2
Laten we eerlijk zijn, mannen zijn als kinderen. Een beloning loont. Bedank hem voor zijn harde werk en schotel hem zijn favoriete maaltijd voor of stel je kandidaat om op de kinderen te passen terwijl hij met z’n vrienden voetbal gaat kijken.

TIP 3
Onderschat nooit het effect van een subtiel ontblote schouder of een verleidelijk decolleté. Een verstandige vrouw die haar troeven in de strijd gooit, moet kunnen.

TIP 4
Argumenteer en debatteer! Waarom smeken voor een helpende hand als de bewijzen vlak voor zijn neus liggen? Jij gaat toch ook uit werken? Onthoud: gedeelde smart is halve smart. Bovendien hebben jullie zo beiden meer tijd om te ontspannen, alleen of met z’n tweetjes.