Koelkasten doen tegenwoordig veel meer dan enkel voedingsmiddelen koelen. Ook Beko, LG en Bosch hebben dat begrepen. Zij komen met nieuwe technologiën op de markt waardoor je volledige controle krijgt over wat er in je koelkast gebeurt.

Beko

BEKO pakt uit met de NeoFrost technologie.

Dankzij twee aparte koelsystemen, houdt de Beko NeoFrost technologie de vochtigheid optimaal (tot 90%) zodat voedingswaren in de koelkast langer vers blijven. Daarnaast voorkomt dit systeem geuroverdracht tussen de twee compartimenten en zorgt het ervoor dat de lucht van goede kwaliteit blijft.

Deze nieuwe no frost technologie, “NeoFrost”, behaalt een stabiele en snellere koeling in zowel het koel- als vriesgedeelte. Fruit en groenten blijven langer vers, alsof ze net van het veld komen.

LG

LG Instaview Door-in-Door

Kock knock, who’s there?! Klop tweemaal op de deur en de koelkast wordt doorzichtig. Zo zie je meteen wat er in huis is, zonder de deur te openen!

De “Door-in-Door”, een kleine deur aan de voorzijde, biedt extra opbergvakken voor producten die je het meest gebruikt. Ook bespaar je energie, omdat er minder koude lucht verloren gaat.

Bosch

Bosch Bottom-Freezer Vario Style: verander de kleur van uw koelkast wanneer je maar wil.

Heb je net het interieur van je keuken aangepast, maar past de kleur  van je koelkast  niet meer bij het design? Dat is nu opgelost met de “Variostyle” van Bosch.

Met de nieuwe Vario Style Bottom-Freezer van Bosch en zijn verwisselbaar paneel in kleur pas je nu gewoon zelf het design aan. Kies uit 13 verfrissende kleuren – van fel kersenrood tot een stijlvolle kleur zoals champagne of een zuivere en natuurlijke kleur zoals Aqua.