Dialog oven

Miele presenteert op de IFA beurs een revolutie in de kookindustrie. De nieuwe en tevens allereerste Dialog Oven kan dingen die tot nu toe nog niet mogelijk waren met een gewone oven. Het bakken van brood met een krokante korst of voedingswaren gelijkmatig garen. Met de Miele Dialog Oven heb je een volledige controle over wat er in je oven gebeurt.

Binnenin zie je op het eerste zicht een conventionele oven, maar bovenaan de oven zitten twee kleine antennes die elektromagnetische golven uitzenden en ook terug kunnen ontvangen. Op deze manier wordt er berekend hoeveel energie er naar je voedsel gaat en hoelang ze nog moeten garen. Dit gebeurt apart voor elk voedingsmiddel. Zo kan je een stukje zalm samen met groenten perfect garen.

Scout RX2 robotstofzuiger

De Scout RX2 is de vernieuwde versie van de RX1. Drie grote vernieuwingen maken van deze stofzuiger één van de betere in zijn categorie.

Deze robotstofzuiger beschikt over drie maal zoveel zuigkracht als zijn voorganger, dit dankzij het nieuwe schoonmaak systeem de “quadro cleaning power”. Dit systeem bestaat uit 4 componenten; de borstels aan de zijkant van de robot, een poetsrol, een sterke luchtstroom doorheen de robot en een sterke motor.

De tweede vernieuwing is de 3D navigatie. Door de 2 camera’s aan de voorzijde van de robotstofzuiger kan deze vanuit twee verschillende hoeken de kamer bekijken waardoor de kamer systematisch gekuist wordt.

De derde en misschien wel belangrijkste innovatie is de speciaal voor de RX2 ontwikkelde app. Met deze app kan je de scout controleren waar en wanneer je maar wil, gewoon om even te checken of thuis alles oké is.

Koffie CM-reeks

Tijdens IFA 2017 stelt Miele hun nieuw assortiment aan espressomachines voor.

Te beginnen met hun vlaggenschip product de cm7 uitgerust met een touchscreen en een koffiespuit die zich perfect onder de tas positioneert.

In het midden van de “price range” vinden we de cm6, deze biedt zowat alle verschillende dranken aan van espresso tot laté macchiato. Het is ook mogelijk de settings aan te passen op basis van je tas.

Het laatste nieuwe product is de cm5 die eruit springt dankzij het nieuwe moderne design en is beschikbaar in verschillende kleuren zoals zwart, grijs en roze.