Als specialist in huishoudtoestellen zijn we bij Krëfel natuurlijk geïnteresseerd in de vernieuwingen in de categorie wasmachines. Hier vind je een selectie van alle innovaties bij de wasmachines die we tijdens de IFA 2017 beurs tegenkwamen.

Candy – Simply-Fi

Bianca is de gloednieuwe verbonden wasmachine van Candy met ingebouwde WiFi en Bluetooth.   De Simply-Fi smartphone applicatie biedt toegang tot extra programma’s en opties, stroomverbruiksbeheer, automatisch onderhoud en geeft toegang tot de stembesturing op afstand.

Dankzij «Talking Bianca» is het mogelijk om de machine te bedienen zonder deze zelfs maar aan te raken!

Beko – ProSmart Inverter

De wasmachines van Beko zijn uitgerust met een ProSmart Inverter motor, deze is niet alleen 3 keer stiller, maar je bespaart er ook tot 60% meer energie mee dan een normale A+++ machine.

AEG – SoftWater

Voor het eerst beschikt een wasmachine over een speciaal ontworpen zoutvak om een maximum aan mineralen uit het water te filteren. De SoftWater technologie beschermt niet alleen je kledij maar behoudt ook de kleuren.

Samsung – QuickDrive

Samsung heeft op IFA 2017 zijn nieuwste technologie, de Quickdrive voorgesteld. Deze technologie zorgt ervoor dat de wastijd gehalveerd wordt en dit dankzij de speciale Q-Drum waarvan de achterkant in de tegenovergestelde richting draait van de voorkant.

Grundig – warmtepomp

De innovatieve droogtechnologie van Grundig gecombineerd met de betrekkelijk lage temperatuur van 60°C maakt het mogelijk om kledingstukken efficiënt en zachter te drogen. Aangezien de kledingstukken plat op de trommel liggen tijdens het drogen kreuken ze niet. Een warmtepompdroger is efficiënter dan de grote verwarmingselementen in conventionele drogers.

LG – TwinWash

Met de TwinWash van LG is het mogelijk om twee wasbeurten apart of op hetzelfde moment te starten. Dit dankzij een mini wasmachine die geschikt is voor delicate kledij.