HoofdafbeeldingDe maand augustus staat in het kader van een aantal sterke nieuwe actieprenten. De kans is dus groot dat je, bij een bezoek aan je favoriete bioscoopcomplex, voor één van volgende films kiest. En je zal het je zeker niet beklagen. Bij het overlopen van deze bioscoopreleases hebben we hier op de redactie alvast onze ogen opengetrokken….

 

Lucy---smallLucy (Releasedatum: 06/08/2014)
Het verhaal van Lucy speelt zich af in Taipei, Taiwan. We schrijven het jaar 2069. Lucy werkt als drugkoerier in een wereld beheerd door maffia, drugs en corruptie. Bij een van haar opdrachten loopt het mis en wordt ze gevangen genomen. Ongewild heeft ze, de drugs die ze vervoert, al die tijd ingenomen en hierdoor bovenmenselijke krachten ontwikkeld. Om aan haar belagers te ontkomen moet ze alles op alles zetten en gebruik maken van haar nieuwe gaven. Keiharde actie verzekerd!

Acteur(s): Scarlett Johansson, Morgan Freeman
Genre: Science Fiction, Actie
Regisseur: Luc Besson
Duur: 1u29min

 

GOTG---smallGuardians Of The Galaxy (Releasedatum: 13/08/2014)
Het nieuwste Marvel juweeltje is er eentje dat ons doorheen het hele heelal brengt. De avonturier Peter Quill heeft een geheimzinnige bol gestolen. Ronan, een schurk die de kracht van de bol kent en zich hiermee het hele universum wenst toe te eigenen, voert een ware klopjacht op Peter. Om uit de handen van Ronin te blijven slaat Peter de handen in elkaar met een wel heel vreemd viertal, bestaande uit: Drax The Destroyer, een wasbeer, een Gamora en een boommens … . Samen gaan ze een onverbiddelijke strijd aan.

Acteur(s): Chris Pratt, Vin Diesel, Zoe Saldana, Bradley Cooper
Genre: Science Fiction, Actie
Regisseur: James Gunn
Duur: 2u02min

 

The-Expendables-3---smallThe Expendables 3 (Releasedatum: 20/08/2014)
Het team van Expendables moet in dit derde deel de strijd aangaan met een ex-lid en grondlegger van de bende: Conrad Stonebanks. Stonebanks verliet het team nadat hij verwikkeld raakte in een net van wapenhandel en illegale activiteiten. Barney (Sylvester Stallone) trommelt de hele bende op om de confrontatie aan te gaan. Sommigen zijn ondertussen al wat op ‘leeftijd’ en dus wordt het tijd om wat nieuw bloed in te lijven. Aan de jonkies om zich te bewijzen … .

Acteur(s): Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Mel Gibson
Genre: Actie
Regisseur: Patrick Hughes II
Duur: 2u06min

 

Hercules---smallHercules (Releasedatum: 27/08/2014)
Hercules (Dwayne Johnson), zoon van Zeus, is een gekwelde ziel die doelloos op aarde ronddoolt. Hij heeft de krachten van een God, maar lijdt als een mens. Zes gelijkgestemde zielen voegen zich bij hem tijdens zijn zwerftocht. Ze leven voor de strijd en de buit die daarbij gepaard gaat. De koning van Thracië verneemt hoe dodelijk efficiënt deze bende is en besluit hen in te huren. Hij wil immers het grootste en sterkste leger aller tijden oprichten en vraagt Hercules om zijn mannen op te leiden.

Acteur(s): Dwayne Johnson, Ian McShane, Rufus Sewell, John Hurt
Genre: Actie
Regisseur: Brett Ratner
Duur: 1u38min