HoofdafbeeldingTijdens de maand December maakt Krëfel het graag gezellig en hiervoor wachten we niet persé tot de kerstboom het decor van uw interieur, eens te meer,opvrolijkt. We vliegen er meteen in en wel met deze nieuwste bioscoopreleases. Een overzicht:

 

FROZN_014M_G_ENG-GB_70x100.inddFrozen (Releasedatum: 04/12/2013)
Deze Disney animatiefilm zal je meteen al in de kerstsfeer brengen. Het koninkrijk van de ijskoude sneeuwkoningin Elsa is omgetoverd tot een landschap waarin continue een strenge winter heerst. Anna (de zus van Elsa), Kristoff (een bergbewoner) en Olaf (een grappige sneeuwpop) trekken er samen op uit om de ijzige vloek te verslaan. Een avontuurlijke reis waarbij ze het moeten opnemen tegen trollen, tal van vreemde wezens, magie en natuurlijk de ijzige koude.

Acteur(s): Kristen Bell, Josh Gad, Idina Menzel
Genre: Animatie
Regisseur: Chris Buck & Jennifer Lee
Duur: 1u 48min

 

hobbit 90x135The Hobbit: The Desolation of Smaug (Releasedatum: 11/12/2013)
Het spannende avontuur van de hobbit Bilbo Balings gaat verder.  De zoektocht naar het verloren dwergenrijk Erebor brengt hem, in dit tweede deel van de trilogie, in epische situaties waarvan hij enkel kon dromen. Gelukkig wordt hij nog steeds bijgestaan door de dwerg Thorin Eikenschild en zijn dertien kompanen. En wanneer het hen toch te heet onder de voeten wordt, kunnen ze ongetwijfeld rekenen op de tovenaar, Gandalf de Grijze. Wij kijken alvast vol spanning uit naar deze kaskraker!

Acteur(s): Martin Freeman, Orlando Bloom, Evangeline Lilly, Ian McKellen
Genre: Actie, Avontuur, Fantasy
Regisseur: Peter Jackson
Duur: 2u 41min

 

mandela 90x133Mandela: Long Walk To Freedom (Releasedatum: 18/12/2013)
Zoals de titel het laat vermoeden gaat het het in deze prent om de indrukwekkende levensreis van Nelson Mandela, voormalige president van Zuid-Afrika en anti-apartheidstrijder. Het verhaal begint bij een jonge Mandela die opgroeit in een klein plattelandsdorp en gaandeweg uitgroeit tot een wereldicoon. Een beklijvende film die je niet onberoerd zal laten.

Acteur(s): Idris Elba, Naomie Harris
Genre: Drama, Biografie
Regisseur: Justin Chadwick
Duur: 2u 26min

 

TheDeliveryMan 90x125Delivery Man (Releasedatum: 25/12/2013)
Wat zou jij doen als men je op een dag vertelt dat je de vader bent van 533 kinderen (eigenlijk 534 want je vrouw blijkt ook nog eens zwanger te zijn)? David Wozniak (Vince Vaughn), een nobody die nauwelijks in staat is zijn eigen zaakjes te regelen, ziet dit als een teken om zijn leven te beteren en hij beslist elk van zijn kinderen op te zoeken. Dit met de meest hilarische taferelen tot gevolg. Een grappige feel good movie die je zeker niet mag missen!

Acteur(s): Vince Vaughn, Chris Pratt
Genre: Komedie
Regisseur: Ken Scott
Duur: 1u 41min