Met het koude weer dat we voorlopig hebben, is een bezoek aan de bioscoop het perfecte alternatief om je avond door te brengen. Krëfel houdt je, vanzelfsprekend, op de hoogte van de nieuwste releases voor de maand februari. Of er echt eentje tussenzit om je valentijnsavond een romantische boost te geven, dat durven we zwaar te betwijfelen. Maar met onderstaand overzicht ga je je zeker niet vervelen. Veel kijkplezier!


Jupiter-Ascending-Movie-Poster-90x133Jupiter Ascending (Releasedatum: 04/02/2015)
Bij haar geboorte werd Jupiter Jones een toekomst voorspeld waarbij ze grootse dingen zou realiseren. De realiteit blijkt, nu ze volwassen is, anders te zijn. Ze verdient de kost als schoonmaakster zonder enig zicht op beterschap. Daar komt gelukkig toch verandering in wanneer Caine, een genetisch ontworpen soldaat, op aarde toekomt. Hij is immers op zoek naar haar en Jupiter leert haar dat zij degene is die de balans in de kosmos kan veranderen … .

Acteur(s): Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean
Genre: Science-fiction, Actie, Avontuur
Regisseur: Andy en Lana Wachowski
Duur: 2u07min

 

50-Shades_Of-Grey-90x127Fifty Shades of Grey (Releasedatum: 11/02/2015)
Na het succes dat de trilogie van de roman te beurt viel, keert het verhaal nu naar het witte doek. Anastasia Steele is net afgestudeerd en begint een relatie met de jonge zakenman Christian Grey. Hij leert haar een wereld kennen waarmee ze helemaal niet vertrouwd is. Aanvankelijk staat ze er sceptisch tegenover maar naarmate de tijd verstrijkt, gaat ze mee op in de fantasieën van haar partner. We kunnen u alvast meegeven dat de film niet zo expliciet is als het boek… .

Acteur(s): Jamie Dornan, Dakota Johnson, Victor Rasuk
Genre: Liefde, Romantiek, Drama
Regisseur: Sam Taylor Wood
Duur: 2u04min

 

kingsman-secret-service-most-poster-90x133Kingsman: The Secret Service (Releasedatum: 18/02/2015)
Gary is een onhandelbare jongeman die door geheim agent Harry onder zijn hoede wordt genomen. Harry hoopt er zo voor te zorgen dat Gary niet met de verkeerde vrienden omgaat. Hij leert hem de kunst van het spioneren en dat blijkt niet onnodig. Op datzelfde moment brengt een IT-crimineel het bestaan van heel de wereld in gevaar. “The Secret Service” neemt de taak op zich om de strijd aan te gaan en ook Gary maakt deel uit van de geheime organisatie.

Acteur(s): Colin Firth, Samuel L. Jackson, Michael Caine
Genre: Actie
Regisseur: Matthew Vaughn
Duur: 2u08min

 

seventh-son-movie-poster-90x142Seventh Son (Releasedatum: 25/02/2015)
Dit verhaal speelt zich af in een mythische wereld vol betoveringen en legendes. John Gregory is de zevende zoon van de zevende zoon en beschermt het land tegen geesten die ’s nachts ronddwalen. Hij wordt echter een dagje ouder en zoekt iemand om deze taak van hem over te nemen. De opleiding is heel zwaar en de meeste leerlingen overleven de procedure niet. John’s hoop vestigt zich op de jonge boer Thomas Ward, die meteen een zware uitdaging krijgt voorgeschoteld … .

Acteur(s): Jeff Bridges, Julianne Moore, Ben Barnes
Genre: Fantasy, Avontuur
Regisseur: Sergei Bodrov
Duur: 1u42min