Ook tijdens het nieuwe jaar brengt Krëfel je op de hoogte van de nieuwste films die in de bioscoop verschijnen. 2015 zetten we alvast in met een komische noot dankzij de release van ‘Horrible Bosses 2’. Een aanrader en een leuk tussendoortje voor de studenten die hun laatste examens nog dienen af te leggen. Wij wensen je alvast heel veel kijkplezier met volgend overzicht:

 

Horrible Bosses 2 - 90x129Horrible Bosses 2 (Releasedatum: 07/01/2015)
Het zit Nick, Dale en Kurt ook nooit mee. Beu om steeds de bevelen en banbliksems van hun baas over zich te krijgen, beslissen ze zelf een bedrijfje op te richten. Ze vinden hiervoor, althans volgens hen, de geschikte investeerder maar deze laatste misleidt hen en ze raken hun bedrijfje kwijt. Met geen juridische poot om op te staan, en zonder geld op zak, bedenken ze een plan om de zoon van de investeerder te ontvoeren … .

Acteur(s): Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Charlie Day
Genre: Komedie
Regisseur: Sean Anders
Duur: 1u48min

 

The Imitation Game - 90x135The Imitation Game (Releasedatum: 14/01/2015)
The Imitation Game vertelt ons het verhaal van Alan Turing (Benedict Cumberbatch), een briljant maar gecompliceerd wetenschapper. Tijdens Wereldoorlog II slaagde hij er in om, samen met een vooraanstaand team, de Enigma code te kraken. Deze code werd door de Duitser voor al hun communicatie gebruikt. Dankzij Alan Turing kwam er vroegtijdig een einde aan de oorlog en werden tienduizenden levens gered. Een beklijvend kijkstuk dat je zeker niet mag missen.

Acteur(s): Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Mark Strong
Genre: Drama, Biografische film
Regisseur: Morten Tyldum
Duur: 1u53min

 

Into the Woods - 90x133Into the Woods (Releasedatum: 21/01/2015)
Deze film (musical) spelt zich af in een alternatieve wereld, waarin de sprookjeskarakters van de gebroeders Grimm vertoeven. Een heks vervloekt een bakker en zijn vrouw waardoor ze kinderloos zullen blijven. Om de vloek ongedaan te maken moeten ze, in het bos, tal van voorwerpen verzamelen. Hun zoektocht brengt hen in contact met de vele sprookjesfiguren zoals Roodkapje, Rapunzel en Assepoester.

Acteur(s): Johnny Depp, Emily Blunt, Chris Pine, Meryl Streep
Genre: Komedie, Fantasy
Regisseur: Rob Marshall
Duur: 2u04min

 

Trash - 90x133Trash (Releasedatum: 28/01/2015)
In de krottenwijken van Rio vinden twee jongens een portefeuille tussen het afval. Al snel beseffen ze dat het om een waardevolle vondst gaat. De politie zet immers man en macht in tijdens de zoektocht naar het verloren voorwerp maar de jongens weten hun vangst veilig verborgen te houden. Samen met een vriend gaan ze op zoek naar de eigenaar van de portefeuille. Een tocht waarbij ze hun echte vrienden leren kennen en waarbij ze het pad van de corrupte politiechef Fréderico kruisen … .

Acteur(s): Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura
Genre: Drama, Avontuur
Regisseur: Stephen Daldry
Duur: 1u54min