Een tv ontdaan van alle elementen die je kunnen afleiden van je kijk- en luisterervaring, dat is de LG OLED SIGNATURE W. Volgens LG blijft zo alleen de zuivere essentie van de tv overeind.

LG is al enkele jaren één van de innovatoren op het gebied van televisies. Nu pakt de Zuid-Koreaanse producent uit met de LG OLED SIGNATURE  TV W, een onmogelijk dunne OLED TV. Dit baanbrekende toestel bevestig je plat aan de muur met magneten en is zo dun dat het zelfs geen schaduw achterlaat. Hierdoor lijkt het alsof je uit een raam kijkt, in plaats van naar een scherm.

Dolby Atmos

Omdat de televisie zelf zo dun is, heeft hij geen ingebouwde speakers. Toch draagt LG met dit toestel audio hoog in het vaandel. Dat doet het met aparte up-firing speakers voor een betere verspreiding van geluid en dankzij ondersteuning voor zowel Dolby Vision als Dolby Atmos. De LG OLED SIGNATURE  TV W is de eerste in haar soort met die unieke combinatie.

OLED

LG belooft met zijn OLED gamma steeds perfecte kleuren door perfect zwart en dat is ook hier het geval. Daarenboven  is de LG OLED SIGNATURE TV compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De ‘Active HDR’-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène voor een zo goed als levensechte kijkbeleving

CES 2017

LG’s nieuwste paradepaardje is in de technologiewereld alvast enthousiast onthaald. Zo ging LG op de Consumer Electronics Show (CES) in januari met meer dan 40 onderscheidingen naar huis, het grootste aantal in de categorie voor tv’s.

Één minpuntje aan dit bijzondere apparaat, voorlopig bedraagt het prijskaartje maar liefst €19.999. Ontdek de LG OLED SIGNATURE W in Krëfel Evere en Krëfel Froyennes of op krefel.be.