Een scherm in je auto, waarop passagiers live de mooie landschappen zien waardoor jij rijdt? Cool! De RoadEyesCam is multifunctioneel: roadcamera, gps en… blackbox!

KRE_RoadEyesCam-BLOG_640x290

BlackBox voor je auto
Geniet dubbel van je autoritten met de RoadEyesCam. En voel je extra veilig: de HD-beelden die de roadcamera maakt, zijn in geval van ongevallen onweerlegbaar bewijsmateriaal, ook als de andere chauffeur Russisch spreekt of er geen getuigen in de buurt zijn. Geen wonder dat de RoadEyesCam de BlackBox voor auto’s wordt genoemd. In Amerika wil men dit nieuwe snufje vanaf 2015 verplicht maken in alle nieuwe auto’s. Maar daarop hoef jij niet te wachten…

Geniet van de mooiste landschappen
Misschien rijd je er dit jaar over, op weg naar je vakantiebestemming: de mooiste autoroutes van Europa. Maak er een roadmovie van met je RoadEyesCam!

Col de la Bonnette, FRANKRIJK
De Col de la Bonnette is zowat de beroemdste autoroute in de Franse Alpen, want met zijn 2.807 meter de allerhoogste asfaltweg van Europa. Hoe hoger je komt, hoe prachtiger de golvende wegen worden. Het contrast tussen het vele groen aan de start van de pas, en de dorre, bijna vulkanische omgeving aan de top is adembenemend.
collbonnette

Flüelapas – Graubunden, ZWITSERLAND
De Flüelapas is een uitstekende pas langs een bijzonder rustige vallei, met weinig dorpjes onderweg. In het begin stijg je langzaam door een prachtig Alpenbos, daarna wordt het landschap steeds mooier. Het asfalt is er in perfecte staat en je kan in principe de hele route afleggen zonder één keer te stoppen.
fluelapass

Hahntennjoch – Vorarlberg, OOSTENRIJK
De Hahntennjochpas loodst je langs steile bergtoppen en haarspeldbochten met duizelingwekkende dieptes. Op vele plaatsen in deze prachtig groene vallei kan je stoppen aan mooie picknickplaatsen om van het uitzicht te genieten. Een verplicht nummer als je in de buurt bent.
hahntennjoch

Stelvio, ITALIË
Een asfaltlint met 43 haarspeldbochten dat door een adembenemend landschap glooit: deze prachtige route is de natte droom van elke plezierrijder. De berg Stelvio is beter bekend als de Dreisprachenspitze, omdat hier drie taalgebieden samenkomen: Italiaans, Duits en het Zwitserse Retro-Romaans.
stelvio

Trollstigen, NOORWEGEN
Het noordwesten van Noorwegen staat synoniem met dagenlang rijplezier. Het asfaltlint slingert er eindeloos door de prachtige Scandinavische natuur. Op de hoogvlaktes zie je hier en daar eeuwige sneeuw, de betoverende vergezichten zijn overal.
trollstigen