Deze keer is het niet Dyson, maar Philips dat een product revolutionair verandert. Zoals dit apparaat is er geen ander. Het kan niet gecatalogeerd worden als enkel een scheerapparaat of baardtrimmer en de slogan liegt er dan ook niet om: “Dit is geen scheerapparaat. Dit is OneBlade.”

Enig in zijn soort

De Philips OneBlade heeft met 200 bewegingen per seconde een belachelijk snel mesje dat moeiteloos haartjes van eender welke lengte afscheert. Trimmen kan zonder problemen in beide richtingen en met 12 of 14 vergrendelbare lengtestanden heb je ontelbare mogelijkheden. Uniek in het scheerwereldje!

Messcherp

Het mesje van de OneBlade kan je draaien en bezit een dubbele beveiliging. Zo volgt het automatisch de contouren van je gezicht maar zorgt het eveneens voor een doeltreffende en comfortabele scheerbeurt, zelfs in de meest gevoelige gebieden. Je hoeft dan ook niet te dicht op de huid te scheren, dat helpt irritatie te voorkomen. De mesjes zijn best duur maar wel bijzonder duurzaam. Reken op een levensduur van 4 maanden indien je je 2 maal per week scheert.

Autonoom & proper

De Pro-versies van de OneBlade hebben respectievelijk een autonomie van 60 en 90 minuten als je het toestel 4 uur hebt kunnen opladen. Dat is meer dan respectabel in het milieu van de oplaadbare scheerapparaten. Een digitale display geeft de resterende looptijd van het scheermes weer.

Ook aan het onderhoudsgemak heeft Philips gedacht. De OneBlade is immers waterdicht. Je kan het dus niet enkel afspoelen onder de kraan, maar ook gebruiken onder de douche. Dat maakt het toestel net zo bijzonder. Je kan het in feite gebruiken op een droge of natte huid met of zonder scheerschuim.

De Philips OneBlade Pro is beschikbaar bij Krëfel.