Kous vergeten? Geen probleem! Vooral in Europa zijn voorladers populair en vaak ook beter, ze kunnen oa meer was aan. Alleen was er tot voor kort toch wel één nadeel, topladers laten namelijk toe was toe te voegen tijdens de cyclus, voorladers helaas niet.

Tot nu dan, dankzij de Samsung Addwash, een revolutie. De Addwash laat je toe tijdens de cyclus nog was toe te voegen. Een vergeten kous, ondergoed, t-shirt of snel nog een short in de was doen tijdens de cyclus?De Addwash weet er weg mee!

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: tijdens de cyclus pauzeer je het toestel en open je het deurtje aan de voorzijde van de trommel. Door dit deurtje kan je vervolgens was toevoegen. Dit system is trouwens ook voorzien van een kinderslot, om te vermijden dat de kleintjes dingen kunnen toevoegen (wasko’s, rode sokken of wie weet wat).

Met Smart Control bedien je daarenboven jouw wasmachine waar en wanneer je wilt met een app op je smartphone. Of je nu binnen of buiten bent, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma’s, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden.

De toestellen zijn ook nog eens voorzien van de EcoBubble technologie, voor een onberispelijk resultaat. De technologie wast krachtig, zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in schuim dat snel de stof binnendringt en vuil heel eenvoudig verwijdert, de stof beschermt en energie bespaart.

Naast het hele funcitionele aspect, ziet het toestel er gewoon ook goed uit. Ja ook een wasmachine kan uitblinken vanuit een esthetisch oogpunt. Dat maakt dat dit toestel ook wel past in je keuken of badkamer, zonder dat dit storend wordt.

Een extra argument is dat Samsung geïnvesteerd heft in minder geluidshinder en trillingen voor deze reeks. De wastrommel wordt perfect in balans gehouden, door optimale samenwerking tussen speciaal ontwikkelde technologie en trillingsensoren.

Hierdoor worden trillingen actief verminderd en geluidshinder tijdens wasbeurten, ook bij een hoog toerental, gevoelig verlaagd.

Meer weten over de AddWash of de toestellen ontdekken?

Bekijk ze op onze website >>.