De Connect ID TV is de perfecte combinatie van innovatie en design. Dit nieuwe toestel van Loewe past bovendien in ieder interieur: van klassiek tot trendy.200x00_Loewe_Connect_ID_TSComfort_CMYK_quer_1[2]

Dit tv-wonder is verkrijgbaar in drie verschillende beeldschermformaten, twaalf verschillende kleurencombinaties en 30 unieke opstellingsconcepten. De geluids- en beeldkwaliteit zijn om van te watertanden en de designlook geeft je interieur een stijlvolle uitstraling. Je kan de Connect ID TV uitrusten met een geïntegreerde hardeschijfrecorder (500 GB opslagcapaciteit!) om je favoriete programma’s op te nemen.

Dankzij de technologie van Loewe kunnen opnames op de harde schijf gemakkelijk naar andere Loewe-tv’s binnen het thuisnetwerk gestreamd worden. Je bedient hem niet alleen met de afstandsbediening maar ook met je iPad dankzij de ingenieuze Loewe Assist Media App.

De luidsprekers zorgen voor een ‘home cinema’- sound die zijn gelijke niet kent. En dat geldt ook voor de fenomenale beeldkwaliteit. Dankzij de opstellingsvarianten komt de Connect ID in iedere woonomgeving tot zijn recht. Je kan hem ook met een wandhouder als een kunstwerk aan de muur hangen. En, niet te vergeten, energiezuinigheid is een van zijn handelsmerken.