sony 1ALLE KRACHT EN SLIMHEID VAN SONY IN EEN PREMIUM SMARTPHONE

Dezelfde kwaliteit en performance als de digitale compactcamera’s van Sony. Dezelfde technologie als de high-end Bravia® tv’s. Een meesterwerk in de meest elegante verpakking ooit. En dan hebben we het alleen nog maar over het uiterlijk. Want met Xperia™ Z1 werd een smartphone gecreëerd die echt het beste van alles heeft.

De meest compacte, ultrahoge resolutiecamera ter wereld in een smartphone combineert een groot 1/2.3 inch Exmor RS™ for mobile-beeldsensor, de bekroonde G-lens van Sony én de BIONZ™ for mobile beeldverwerkingsengine. In een dunne 20.7MP camera. Het resultaat ? Dezelfde kwaliteit en performance als in een echte digitale compactcamera. Zo kan jij ongeziene foto’s maken met je smartphone. In elk lichte, snel bewegende of zoom-vriendelijke omstandigheden. En er is meer !

Gebruik Xperia™ Z1 voor een heel arsenaal slimme applicaties en voor je social sharing, en voor een camera die een dimensie geeft aan foto’s maken die je nog niet kent. Het unieke design is dun, gestroomlijnd en toch waterdicht en stofvrij, voor een pracht van een smartphone die overal kan aarden. De kers op de taart ? Een superieur 5 inch Full HD TRILUMINOS™ Display for mobile met X-Reality™ for mobile, dat altijd en overal rijke kleuren en vlijmscherpe beeldkwaliteit levert. Maak kennis met een smartphone zoals je er nog nooit eentje zag. Met een ervaring zoals je die nog nooit beleefde. Met het beste van Sony voor het beste van jou.