‘Selfie’ was één van de woorden van 2014 en daar komt nu, in 2015 een verlengstuk aan. En dat mag je letterlijk nemen met de ‘Selfie Stick’. Gedaan met je arm onmenselijk ver voor je uit te steken, om dan te beseffen dat je geen vinger meer kan bewegen om op de knop te drukken, en een absurd figuur te slaan bij omstaanders. Dankzij de Selfie Stick bepaal je makkelijk van hoever je de foto wenst te nemen en wie of wat er allemaal mee op het plaatje kan!

62000551- 01 - OKDe Selfie Stick, zoals die van ION, is eenvoudig te gebruiken en gemaakt voor ieder formaat van Smartphone. Via Bluetooth maak je een verbinding met de stick, die over een ingebouwde knop met handvat beschikt,en bedien je de camera van je toestel. Dankzij de handige uitschuifbare arm, tot maximaal 1 meter, kan je een Selfie nemen van grote afstand. Ideaal dus als je met een grotere groep mensen op de foto wilt, of als je het landschap op de achtergrond wenst weer te geven.

Daarnaast kan je de Selfie Stick ook overal met je meenemen: bij het uitgaan, een wandeltocht of op vakantie. Ongetwijfeld zullen we deze Selfie Stick ook op de verschillende zomerfestivals tevoorschijn zien komen. Bij weer of wind, dit accessoire is corrosie bestendig en voorzien van een roestvrije afwerking. Let wel op, want uw Smartphone is dit waarschijnlijk niet. De Selfie Stick is ongetwijfeld een gegarandeerd succes voor de beste Selfies en dus een aanrader voor de liefhebbers!

Wees wel altijd voorzichtig met het gebruik van een Selfie Stick. Zeker op grote evenementen waar veel volk op af komt en in attractieparken. Zo is bijvoorbeeld het gebruik van de stick verboden in Plopsaland. Het risico op ongelukken, op sommige attracties, is immers bestaande.