Elke loper is er naar op zoek: de perfecte sportoortjes. JVC ging de uitdaging aan en heeft met de HA EC30BT en ET50BT sinds kort twee nieuwe draadloze modellen op de markt.

Oorbeugels

De EC30BT en ET50BT maken gebruik van dezelfde kabel en zien er esthetisch hetzelfde uit. Het verschil tussen beide zit hem in de oorbeugel. De ET30BT beschik over een extern systeem, een oorhaak, terwijl de ET50BT gebruik maakt van de coventionele interne beugel . Die heeft JVC echter getuned met de zogeheten Pivot Motion Fit, een klein staartje dat je net boven de gehoorgang moet plaatsen.

Perfecte pasvorm

Beide oortjes zijn water- en zweetbestendig en communiceren via Bluetooth 3.0. De batterij van de EC30BT en ET50BT beschikt respectievelijk over een autonomie van 7 en 8 uur. Je moet  de meegeleverde USB-kabel zelden bovenhalen en dat is dan ook de enige draad die je nodig hebt. Elk model wordt geleverd met 6 paar siliconen oordopjes zodat je de perfecte pasvorm kan kiezen. De afstandsbediening tot slot bestaat uit drie knoppen om handsfree te bellen, het volume te regelen en te scrollen tussen je verschillende tracks.

Zijn deze sportoortjes van JVC perfect? Dat houden we in het midden, maar om het gerenommeerde loopmagazine running.be te citeren: “Wil je (snel) lopen met muziek én heb je genoeg van al die kabels, dan zijn deze twee modellen van JVC zeker aanraders.”

De JVC HA ET50BT is bij Krëfel verkrijgbaar in twee kleuren en kan je hier bestellen. De bijhorende JVC Run&Music App vind je in de App store.