Geen Olympische Spelen, EK of WK voetbal deze zomer. Tijdens die periodes gooien fabrikanten traditiegetrouw met promoties, cashbacks en andere acties maar niet dit jaar. Toch kan je best deze zomer al een nieuwe tv kopen en wij leggen je uit waarom!

OLED – een nieuw tijdperk

Vorig jaar kwam LG met een nieuwe innovatie op de markt: OLED. Een scherm dat nog geen halve pink dik is (4 mm), uitgerust met een ongeziene technologie die de pixels afzonderlijk van elkaar aan en uit laat gaan. Dat zorgt voor een oneindig contrastbereik van het helderste wit tot het diepste zwart. Een technologie waarmee LG een aanzienlijke voorsprong nam op zijn concurrenten.

Andere grote spelers op de markt moesten langs de zijlijn de opmars van de OLED aanschouwen. Ze gingen zelf aan het innoveren en zo stelden onder andere Sony, Philips & Panasonic dit voorjaar hun eigen OLED-televisies voor.

QLED?

Ja, QLED! Een compleet nieuwe innovatie door Samsung. Met de ‘Q’ van Quantum Dot, een technologie die werkt met piepkleine nanokristallen die als laag worden toegevoegd aan een LED televisie. Wanneer deze kristallen belicht worden, lichten ze op in een specifieke kleur. Het formaat van de kristallen bepaalt de getoonde kleur en maakt het kleurbereik aanzienlijk groter.

Zo hebben spelers als Samsung, Sony, Philips en Panasonic dit jaar dus toch iets stevigs in handen om te concurreren met LG. Dat zorgt ook voor een hevige concurrentie in prijs. Denk aan promoties die mogelijk nóg straffer zijn dan degene die we tegenkomen in de aanloop naar een EK of WK voetbal. En zo haal je deze zomer dan toch een nooit gezien beeld in huis aan een zeer scherpe prijs!

Toch nog niet helemaal overtuigd?

Geen nood, Krëfel doet er graag een schepje bovenop voor haar trouwe klanten. Bestel tussen 12 juni 2017 en 28 juni 2017 een 4K Ultra HD televisie met een minimum schermgrootte van 55” via krefel.be en ontvang 10% onmiddellijke korting*! Geen enkele reden dus om de aankoop van je nieuwe televisie nog langer uit te stellen.

Voor ons volledige gamma aan TV’s kan je terecht op onze website.

*Gebruik in je winkelmandje de kortingscode: KREFEL104K55